Bli lugnare och tryggare i tuffa situationer
– 3 NLP-tekniker du kan använda direkt

 

Har det hänt att du i stunden inte hittat orden?

Har du varit i en situation där du inte kommit till din rätt?

Vill du bemästra de situationerna bättre?

Kom på webinar!

Kommunikation handlar om att förstå sig själv och att leda sig själv först. Efter det handlar kommunikation om att göra sig förstådd och att förstå. Ditt sätt att kommunicera kan variera beroende på sammanhang och situation. I tuffa situationer blir ditt personliga ledarskap avgörande för vilket resultat du får.

När din verktygslåda för kommunikation är stor är det lättare att nå framgång i det du vill åstadkomma.

Föreläsning om NLP

BAMconsult bjuder in till en webbföreläsning om NLP, Neuro Lingvistisk Programmering. Du får med dig 3 tips som du kan använda direkt.

Föreläsaren Eva Karlsson är NLP Master Trainer, certifierad av grundaren Joseph O’Connor. Eva har certifieringsrätt i NLP:s alla steg; practitioner, master practitioner, trainer och master trainer. Hon har genomfört certifieringsutbildningar tillsammans med kollegor sedan 2002.

Föreläsningen pågår i cirka 45 minuter. I samband med föreläsningen kommer Eva att berätta om och bjuda in till utbildningen ICNLP Certifierad NLP practitioner.

Boka plats:

Eva Karlsson NLP Master

Eva Karlsson, NLP Master Trainer

Eva Karlsson har länge varit en förebild för mig. När jag fick chansen att gå NLP Practitioner för henne tog jag den direkt. Det visade sig bli en av de viktigaste investeringar som jag har gjort för min personliga utveckling. Eva är kunnig, pedagogisk, inkännande och jag uppskattar särskilt att hon bjuder på så många erfarenheter från sin långa karriär som coach och konsult.

Elin Stenman

Coach och kommunikatör, Stenman kommunikation