Vässa din kommunikation med NLP –
3 tekniker som du kan använda direkt

 

Har det hänt att du har blivit missförstådd?

Har du varit i en situation där du inte förstod vad personen sa?

Kom på webinar!

Kommunikation handlar om att göra sig förstådd och att förstå. I samspel med andra är din kommunikation alltid på andras villkor. Ditt sätt att kommunicera kan variera och du kan välja hur du ska kommunicera beroende på vilket resultat du vill ha.

När din verktygslåda för kommunikation är stor är det lättare att nå framgång i det du vill åstadkomma.

Föreläsning om NLP

BAMconsult bjuder in till en webbföreläsning om NLP, Neuro Lingvistisk Programmering. Du får med dig 3 tips som du kan använda direkt.

Föreläsaren Eva Karlsson är NLP Master Trainer, certifierad av grundaren Joseph O’Connor. Eva har certifieringsrätt i NLP:s alla steg; practitioner, master practitioner, trainer och master trainer. Hon har genomfört certifieringsutbildningar tillsammans med kollegor sedan 2002.

I samband med föreläsningen kommer Eva att berätta om och bjuda in till utbildningen ICNLP Certifierad NLP practitioner.

Boka plats:

Eva Karlsson NLP Master

Eva Karlsson, NLP Master Trainer

Jag kan varmt rekommendera Eva som NLP-tränare och utbildare. Hon är pedagogisk, tydlig och strukturerad. Hon har en förmåga att se och möta varje kursdeltagare samt representerar hon sitt ämne, hon lever som hon lär. Du får utbildning, inspiration och prövning. Jag är så glad att jag haft förmånen att ha Eva Karlsson som tränare på två av mina NLP utbildningar.

Linda Norrman

Creating U