NLP MASTER Practitioner

NLP MASTER Practitioner – nästa steg för dig som är certifierad NLP practitioner.

Nu bjuder BAMconsult in till en NLP MASTER Practitioner-kurs i Eskilstuna. Detta är en påbyggnadsutbildning för dig som är certifierad NLP Practitioner.

Masternivå innebär inriktning på företag och ledarskap och fokus på samverkan med andra.

Vill du utvecklas som ledare, egenföretagare eller konsult?

För att kunna leda andra behöver du först kunna leda dig själv. Och du behöver må bra för att kunna prestera bra.

På kursen lär du dig att bli en kraftfull kommunikatör, att bygga goda relationer och starka team, att sätta motiverande mål och att leda i förändring.

 

Eva Karlsson framför blädderblock som presenterar kulturkuben

Eva Karlsson, NLP Master Trainer

 

Vill du: 

Bli lugnare och tryggare i tuffa situationer?
Fokusera på det som är viktigt på riktigt?
Bygga förtroendefulla relationer?
Öka din medvetenhet om hur du tänker, kommunicerar och agerar?

I NLP Practitioner fick du främst jobba med din personliga utveckling. NLP Master-nivå innebär inriktning på företag och ledarskap. Nu läggs fokus på hur du samverkar med andra. Det kan vara i din roll som ledare, konsult, coach eller som samarbetspartner. Du får verktyg, modeller och tekniker som du kan tillämpa i organisationens alla delar. Med enskilda individer, grupper och team på alla nivåer.

Samtidigt får du tillgång till fördjupad och breddad kunskap och verktyg för ditt personliga ledarskap och din personliga utveckling. Du bygger vidare på dina kunskaper från NLP Practitioner men får också möta helt nya övningar och modeller.

Kursen genomförs med föreläsningar, genomgångar, övningar, praktik, gemensamma reflektioner och hemuppgifter.

Jag kan varmt rekommendera Eva som NLP-tränare och utbildare. Hon är pedagogisk, tydlig och strukturerad. Hon har en förmåga att se och möta varje kursdeltagare samt representerar hon sitt ämne, hon lever som hon lär. Du får utbildning, inspiration och prövning. Jag är så glad att jag haft förmånen att ha Eva Karlsson som tränare på två av mina NLP utbildningar.

Linda Norrman

Creating U

ICNLP Certifierad NLP MASTER Practitioner

Efter önskemål anordnar BAMconsult nu en NLP Master practitioner-kurs i Eskilstuna.

Detta är en påbyggnadskurs i NLP, för dig som är certifierad NLP Practitioner och nu vill ta nästa steg. I master-utbildningen får du fördjupa och vidare integrera de kunskaper som du redan har. Du får också nya och mer avancerade övningar.

Genomförande:

Modul 1: onsdag 25 april – fredag 27 april 2024
Modul 2:  onsdag 15 maj – lördag 18 maj 2024
Modul 3: onsdag 14 augusti – lördag 17 augusti 2024

Pris: 34 000 kronor exkl moms (42 500 inkl moms). Möjlighet till delbetalning finns, kontakta eva.karlsson@bam.se för mer information.

Priset inkluderar kursen, kurspärm, fika och certifiering

Plats:

Elite Stadshotellet Eskilstuna

Tränare:

Eva Bam Karlsson, BAMconsult AB, Eskilstuna. Certifierad Master Trainer.

Certifierad av Joseph O’Connor. Grundaren av certifieringsorganisationen ICNLP, författare till många böcker om NLP och coaching och internationell utbildare i NLP och coaching.

Eva Karlsson har certifieringsrätt i NLPs alla steg; practitioner, master practitioner, trainer och master trainer. Hon har genomfört certifieringsutbildningar tillsammans med kollegor sedan 2002. Tillsammans med Elene Uneståhl, Ingalill Vestman och Ulf Uggla grundade Eva Nordic Institute of MTNLP, en av Sveriges främsta utbildningsorganisationer. Idag erbjuds samma gedigna utbildning i det egna företaget BAMconsult AB.

Certifiering:

Certifieringen sker genom ICNLP – International Community of NLP.

Har du frågor om utbildningen?

Eva Karlsson ringer upp dig och svarar på alla dina frågor om NLP och utbildningen till att bli Certifierad NLP Master Practitioner.

Klicka för att maila namn, telefonnummer och förslag på tid när Eva kan ringa upp dig.

Anmälan till Certifierad NLP Master Practitioner

Köpvillkor

9 + 12 =