Både privatlivet och arbetslivet är i ständig utveckling och det innebär ständig utveckling för mig själv.

Att vårda och utveckla sig själv är ett sätt att klara av att möta den utveckling som sker utanför min kontroll. Jag kan inte ändra det som sker. Det som ligger inom min makt är att välja hur jag ska förhålla mig och hantera den utveckling som sker.

Står jag still så får inte kropp och knopp den stimulans som den behöver för att vara sitt bästa. Utan fysisk träning blir kroppen svagare och stelare. När jag inte stimulerar hjärnans utveckling kan det leda till rädsla, obehag och begränsningar.

För att matcha BAMconsults utveckling så har jag valt att skapa en ny hemsida. Hoppas du gillar den. Jag gillar den såklart och jag är glad att den äntligen är färdig.

Det har också varit en period med mycket kunskapsinhämtning om neurovetenskap och det fortsätter.

Just nu är det mBraining som är det jag fördjupar mig i. Under fyra dagar med handledning av Christel Land från Danmark så djupdyker jag i hjärnans funktion och hur coaching blir bättre med mBraining.

Hur säkerställer du din utveckling?

Ta hand om dig.