Idag har jag tillsammans med uppdragsgivaren sjösatt en ny utbildning. Oj, vad det är roligt och spännande. Stämmer det vi vill med det som deltagarna vill? Vår leverans ska leva upp till förväntningarna. Att tillsammans med deltagarna vässa innehållet gör att slutprodukten blir bra för den gruppen. Hur blir det med nästa grupp som har andra förväntningar?

Själv blir jag trygg i min leverens när jag har valt ut det bästa, enligt min karta, och med all energi och förmåga förmedlar det på mitt bästa sätt. Oftast blir det också, och det är jag tacksam för, bra återkoppling. Skulle någon bjuda på sina synpunkter till förbättring så tar jag dem till mig och vässar det som kan vässas.

Hur är det för dig? Är du trygg i din leverans? Oavsett vad du levererar, vad du jobbar med eller sysselsätter dig med så hoppas jag du är nöjd när du har gjort ditt bästa efter din bästa förmåga. Vad kan du mer göra?

Lev väl!