I mer än 20 år så har kursen “Personlig utveckling genom mental träning” funnits i Sverige. När jag läste kursen så blev den en milstolpe i mitt liv. Genom kursen fick jag en stabil plattform att stå på. Genom träningen så stressar jag mindre, har roligare, når mina mål och på det hela taget ser jag hur mycket jag själv kan påverka både privat och i mitt arbete.

Jag har fått förmånen att få föra ut den mentala träningen i världen. Kursen finns nu i en helt ny version, nyinspelade Cd och DVD lektioner, nya böcker och instruktioner. I sin nya version heter kursen Unestahl Mental Training. Vill du i grunden utvecklas så kan jag varmt rekommendera distansutbildingen. Du läser allt om kursen på hemsidan www.mtsweden.com. Vill du prata med mig så ring, 070-540 49 16.

EskilstunaTV har gjort en film om NLP professionals Seminariedag på Yxtaholms Slott. Den 16 september var helt fantastisk. Vilken energi. Stort tack till Er alla som var där.

Nu har vi sjösatt det Nya BAM Utvecklingsprogram för kvinnor. Vårt samarbete med Wonna I de Jong och övriga VIP-kvinnor är garant för succé. Vill du veta mer om programmet så är du välkommen på frukostmöte i Stockholm den 17 oktober klockan 8.00 och Eskilstuna den 18 oktober 8.00. Gå in på www.nlpprofessionals.se och läs mer.