Backsippa

Att skapa minneskrokar för att stödja sig själv i det man vill tycker jag är roligt. Ordet vår (det som föregår sommar) kan utläsas som Vill Åstadkomma Resultat.

Vilka resultat vill du åstadkomma? Det jag Vill Åstadkomma Resultat inom just nu är time management. Hur använder jag min tid på bästa sätt? Hur säkerställer jag att jag har balans mellan aktivitet och vila? Hur hinner jag med allt som jag tycker är roligt?

Att låta vissa saker få vänta är mitt sätt att kunna njuta fullt ut av det jag väljer att göra. Jag gillar att jobba, att slappa, att träna, att fixa middagar och att utvecklas. Det har jag också skapat tid för.

Ett annat område inom vilket jag Vill Åstadkomma Resultat är området ledarskap. Ett bra ledarskap skapar en bättre framtid och det vill jag bidra till. Jag vill transformera ledarskapet så att det är grundat i hur vi människor fungerar. Enligt den neurovetenskap som nu finns tillgänglig så är det min övertygelse att ledarskapet blir enklare och roligare. Genom kunskapen i neuroledarskap så kan chefer varje dag och i varje möte göra sina kollegor, medarbetare och kunder gladare och effektivare. Tänk vilken lönsamhet som kan skapas när energin är hög och viljan och förmågan är på topp.

Att träna chefer och ledare och få ta del av deras upplevelser när de tillämpar sitt nya sätt att leda varje dag och i varje möte är det jag arbetar med varje dag.

Är du ledare? Hur håller du dig i framkanten i ditt ledarskap? Genom kunskap, träning och tillämpning skapar du skillnad. Jag är övertygad om att du Vill Åstadkomma Resultat.

Trevlig VÅR